Ακολουθήστε μας

    Image Alt

    Έναρξη Προγραμμάτων Κατάρτισης Κοινοφελούς Εργασίας

    ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης σε 56 Δήμους και 37 Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος / φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών»

    Το ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ Κε.Δι.Βι.Μ.2 Εγκεκριμένος Πάροχος Κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα ξεκινήσει άμεσα τις ενάρξεις των τμημάτων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

    Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή Προγραμμάτων Κατάρτισης στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και η πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων ΤΠΕ που θα αποκτηθούν, στους ωφελούμενους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα.

    Ωφελούμενοι (ομάδα στόχος): Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Νο 3/2019 που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης, σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην υπ΄ αριθ. 3/2019 Δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ.

    Η Δράση περιλαμβάνει:

    1. ·        Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών που περιλαμβάνει Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες.
    2.  Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

    Σκοπός της δράσης είναι η ενδυνάμωση και αναβάθμιση των προσόντων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης, και η διευκόλυνση της ένταξης/επανένταξής τους στην αγορά εργασίας.

    Η δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα των επιταγών κατάρτισης (training voucher).

    Είσαι Ωφελούμενος και έχεις επιλέξει να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα κατάρτισης;

    Αξιοποίησε την προσωπική σου «Επιταγή Κατάρτισης» με την καλύτερη Επιλογή σου!

     

    Επικοινώνησε άμεσα με τους συνεργάτες μας και ενημερώσου!

    Πάτρα Αχαϊας, Αγίου Ιωάννου Πράτσικα 155, Τηλ:2610337727,patra@selectika.gr

    Αμαλιάδα Ηλείας,Καλαβρύτων 40-42,Τηλ: 26220 23940,amaliada@selectika.gr

    Ανδραβίδα Ηλείας, Εθνικής Αντιστάσεως 9,Τηλ: 26230 55009,andravida@selectika.gr

    Περισσότερα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ των Ανέργων μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου http://www.voucher.gov.gr/

    Μετάβαση στο περιεχόμενο