Ακολουθήστε μας

  Image Alt

  Προγράμματα για Επιχειρήσεις

    /  Προγράμματα για Επιχειρήσεις

  Τρόποι για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

  Ως ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία επιμόρφωσης και κατάρτισης. Ένας πλούσιος συνδυασμός προγραμμάτων κατάρτισης που βασίζονται στην πρακτική και την εργασία και προσαρμόζονται γύρω από τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

  Καθένα από τα προγράμματά μας, προσφέρουν αναγνωρισμένα εθνικά προσόντα και δεξιότητες έως και τα ανώτατα επίπεδα διοίκησης.

  Αυτό σας δίνει την ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσετε το εργατικό δυναμικό σας όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

  Επένδυση

  Επενδύστε στο σημερινό προσωπικό σας

  Απασχόληση

  Σας υποστηρίζουμε να προσλάβετε άτομα για πρακτική σύμφωνα με τις δικές σας πολιτικές προσλήψεων.

  Δημιουργήσετε το εργατικό δυναμικό σας όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε!

  Συνεργάτες σε Επιχειρήσεις

  Partners in Business (PiB)

  Οι εργοδότες χρειάζονται ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Χρειάζονται νέο και υπάρχον προσωπικό που να διαθέτει σύγχρονες, εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις, παράλληλα με μεταβιβάσιμες και ευέλικτες δεξιότητες και συμπεριφορές απασχολησιμότητας.

  Ένα εξειδικευμένο και ενημερωμένο εργατικό δυναμικό, είναι ένα βασικό συστατικό για την οικοδόμηση ενός ισχυρού και βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις επιχειρήσεις. Το Κέντρο Κατάρτισης & Συμβουλευτικής ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις για να εξασφαλίσει ότι οι εργοδότες και τα άτομα, είναι εξοπλισμένα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να ευημερήσουν στη δυναμική περιφερειακή οικονομία μας.

  Συνεργαζόμαστε επίσης για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για μάθηση, απασχόληση και εξέλιξη της σταδιοδρομίας, για να επιτύχουμε θετικές κοινωνικές επιπτώσεις για τις διαφορετικές κοινότητες μας παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη. Αυτές οι βασικές και εξειδικευμένες δεξιότητες είναι ενσωματωμένες σε όλες τις εκπαιδευτικές μας λύσεις.

  Το Κέντρο Κατάρτισης & Συμβουλευτικής ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ υποστηρίζει την τοπική οικονομίας με μια σειρά προγραμμάτων, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων για τους εργοδότες.

  Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την τοπική οικονομία παρέχοντας στις επιχειρήσεις ένα ευρύτερο φάσμα εκπαιδευτικών πακέτων, μέσα από μια μακρά και ευημερούσα ιστορία παροχής λύσεων κατάρτισης για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε όλους τους τομείς.

  Οι συνεργάτες μας προσφέρουν στις επιχειρήσεις λύσεις  για όλες τις ανάγκες κατάρτισης των εταιρειών, εστιάζοντας σε κάθε πτυχή ενός οργανισμού και σε όλα τα επίπεδα στελέχωσης.

  Συνεργαζόμενοι με τους εργοδότες, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη.

  Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας για την υποστήριξη των εργοδοτών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  Πρακτική σε Επιχειρήσεις

  Ως ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης,  προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία  επιμόρφωσης και κατάρτισης. Ένας  πλούσιος συνδυασμός προγραμμάτων κατάρτισης που βασίζονται στην πρακτική και την εργασία και προσαρμόζονται γύρω από τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Καθένα από τα προγράμματά μας, προσφέρουν αναγνωρισμένα εθνικά προσόντα και δεξιότητες έως και τα ανώτατα επίπεδα διοίκησης.

  Αυτό σας δίνει την ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσετε το εργατικό δυναμικό σας όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

  • Επενδύστε στο σημερινό προσωπικό σας
  • Απασχολείστε – σας υποστηρίζουμε να προσλάβετε άτομα για πρακτική   Μετάβαση στο περιεχόμενο