Ακολουθήστε μας

  Image Alt

  Συμβουλευτική Καθοδήγηση, Κατάρτιση και Πιστοποίηση των Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίας

  Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση
  και πιστοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, για τη συμμετοχή τους στη διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας

  Το ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ Κέντρο Κατάρτισης & Συμβουλευτικής υλοποιεί το έργο «Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, για τη συμμετοχή τους στη διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας» του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 - 2020» ,με κωδικό ΟΠΣ 5047758.

  Στόχοι & Δράσεις του έργου

  Το έργο απευθύνεται σε εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καταρτιστούν τόσο σε εξειδικευμένες όσο και οριζόντιες ειδικότητες και θεματικές, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

  Βασικός στόχος της πράξης είναι η εκπαίδευση και ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελούμενων, σε όλες τις περιφέρειες (13) της Ελλάδας: Αττική, Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα.

  Το έργο περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Οι ενέργειες επαγγελματικής συμβουλευτικής (10 συνεδρίες), οι οποίες θα υλοποιηθούν είτε μέσω δια ζώσης συνεδριών (face to face) είτε εξ αποστάσεως μέσω του πληροφοριακού συστήματος του έργου.
  • Ενέργειες κατάρτισης 200 ωρών, οι οποίες θα υλοποιηθούν είτε μέσω διά ζώσης κατάρτισης στην τάξη είτε μέσω τηλεκατάρτισης ή συνδυασμός των ανωτέρω.

  Τα αντικείμενα κατάρτισης που δύναται ο ωφελούμενος να καταρτιστεί, είναι:

  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social Media Marketing
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce)
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα
  • Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  • Οικονομικός Αναλυτής
  • Στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργου
  • Στέλεχος Εφοδιαστικής Αλυσίδας

  Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €/ ώρα παρακολούθησης), συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Η συνολική αξία του Εκπαιδευτικού Επιδόματος είναι 1.000,00€ , με την προϋπόθεση ολοκλήρωσης όλων των ενεργειών.

  • Εξοπλισμένες Αίθουσες Πληροφορικής
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

  Επικοινώνησε μαζί μας και δώσε στην Επιταγή σου Πραγματική Αξία!

  Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης και τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία μας:

  Πάτρα Αχαϊας, Αγίου Ιωάννου Πράτσικα 155, Τηλ: 2610 33 77 27, patra@selectika.gr

  Αμαλιάδα Ηλείας,Καλαβρύτων 40-42,Τηλ: 26220 23 940, amaliada@selectika.gr

  Ανδραβίδα Ηλείας, Εθνικής Αντιστάσεως 9,Τηλ: 26230 55 009, andravida@selectika.gr

  Μετάβαση στο περιεχόμενο