Ακολουθήστε μας

  Image Alt

  Πιστοποίηση Γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας

  Αγγλικά για Ενήλικες

  Ελάχιστος Χρόνος , Πολλαπλά Οφέλη

  EXPRESS
  PROFICIENCY

  ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

  EXPRESS
  LOWER

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
  ON LINE & ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  ΣΕ 15
  ΗΜΕΡΕΣ

  Πιστοποίησε τις γνώσεις σου και πάρε προβάδισμα στην αγορά εργασίας!

  Αγγλικά Επίπεδο Β1 – Intermediate

  Πιστοποίηση βασικής γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε εισαγωγικό επίπεδο. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με έναν τίτλο σπουδών στα αγγλικά.

  Αγγλικά Επίπεδο Β2 – Lower

  Πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Lower. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, αλλά και σε κατόχους Lower (ή αντίστοιχου τίτλου) που χρειάζονται μια πιο πρόσφατη και σύγχρονη πιστοποίηση των γνώσεών τους.

  Αγγλικά Επίπεδο C1 – Advanced

  Πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας επιπέδου Advanced. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, σε αυτούς που προτίθενται να παρακολουθήσουν μαθήματα στην αγγλική γλώσσα και σε κατόχους Lower που θέλουν να πιστοποιήσουν την περαιτέρω γνώση τους στην αγγλική γλώσσα.

  Αγγλικά Επίπεδο C2 – Proficiency

  Πιστοποίηση γνώσης αγγλικής γλώσσας επιπέδου Proficiency. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους αποδεικνύοντας την άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και σε κατόχους Proficiency (ή αντίστοιχου τίτλου) που χρειάζονται μια πρόσφατη και σύγχρονη πιστοποίηση των γνώσεων τους.

  • Εξοπλισμένες Αίθουσες Πληροφορικής
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

  Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών, αντισηπτικά, επαρκής αερισμός κλπ).

  Επικοινώνησε μαζί μας και δώσε στην Επιταγή σου Πραγματική Αξία!

  Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης και τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία μας:

  Πάτρα Αχαϊας, Αγίου Ιωάννου Πράτσικα 155, Τηλ: 2610 33 77 27, patra@selectika.gr

  Αμαλιάδα Ηλείας,Καλαβρύτων 40-42,Τηλ: 26220 23 940, amaliada@selectika.gr

  Ανδραβίδα Ηλείας, Εθνικής Αντιστάσεως 9,Τηλ: 26230 55 009, andravida@selectika.gr

  Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε;

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις διαδικασίες

   • Δηλώνω ότι συγκατατίθεμαι για τη συλλογή, τη χρήση και την επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων και προσωπικών μου δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

   • Σε κάθε περίπτωση διατηρώ τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης που προβλέπονται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 περί «Προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών», ως ισχύει, μετά και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων.

   • Με την υποβολή της παρούσας Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, συγκατατίθεμαι για την παραχώρηση/ επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων/δεδομένων στον εν λόγω φορέα, προκειμένου για τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα

   • Δηλώνω ότι συγκατατίθεμαι στην διατήρηση των προσωπικών μου δεδομένων, για τον σκοπό που έχουν συλλεχθεί και για παρεμφερείς με αυτό σκοπούς, όπως και για μελλοντική ενημέρωσή μου από την εταιρεία ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ ΑΚΕ.

   • Δηλώνω ότι συμφωνώ με την Πολιτική Ασφάλειας & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


   Μετάβαση στο περιεχόμενο